Saturday, October 11, 2008

Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Έμαθα πως ο ωραιοπαθής μας δήμαρχος έλυσε τα πολλά και δύσκολα ομολογουμένως προβλήματά της πόλης.Έβαλε τέλος στο κυκλοφοριακό,έκανε τη θεσσαλονίκη μία από τις πιο καθαρές πόλεις της Ευρώπης,έφτιαξε πάρκιγκ,έφτιαξε χώρους αναψυχής, πάρκα και δε συμμαζεύεται. Γενικώς έφτιαξε o άνθρωπος,και έκανε την πόλη μας κοιτίδα του πολιτισμού και της ανάπτυξης!!
Και αφού λοιπόν τελείωσε με τα σοβαρά είπε να βάλει και μια αγαλματάρα του Κ. Καραμανλή στην πλατεία Αριστοτέλους.
Καλά ρε κούκλε μου,σε εικονική πραγματικότητα ζεις; Τόσα χρόνια δήμαρχος το μόνο που έκανες καλά είναι να αυτοβραβεύεσαι και να αυτοθαυμάζεσαι ως άλλος Ιούλιος Καίσαρ. Κατά τ΄άλλα άφησες την πόλη μας στάσιμη πνιγμένη στα καθημερινά της προβλήματα, χωρίς σχέδιο και όραμα. Και τώρα αποφάσισες να ολοκληρώσεις το έργο σου κάνοντας μία από τις ωραιότερες πλατείες της Ευρώπης ''μαυσωλείο'';
Δεν σου φτάνουν τα ήδη υπάρχοντα αγάλματα του Αριστοτέλη και του Ε. Βενιζέλου που στο κάτω κάτω της γραφής είναι αποδεκτά απ' όλους τους Έλληνες.
Δηλαδή όταν με το καλό σε μαυρίσουν στις εκλογές(απορώ πως σε πίστεψε ο κόσμος και σ' έβγαλε δήμαρχο) και βγει ένας δήμαρχος απ΄το π.α.σ.ο.κ, δεν πρέπει και αυτός να βάλει τον δικό του εθνάρχη(Παπανδρέου); Αν μετά βγει από το κ.κ.ε. να μην βάλει και αυτός τον Φλωράκη; Και στο τέλος τι θα γίνει η Αριστοτέλους; Δάσος με αγάλματα;
Άσε κάτω τα γλειψίματα προς τον ''ανηψιό'',και αν το΄χεις κάψα να βάλεις κάπου τον ανδριάντα του Καραμανλή να τον βάλεις στο πάρκο του ''Ξαρχάκου'', απέναντι από την διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης που επί δημαρχίας σου έγινε στέκι για πρεζόνια και για εμπόρους ναρκωτικών!!Ένα ιστορικό μέρος για τον λαό της πόλης, κεντρικότατο που κάποτε αποτελούσε τόπο συνάντησης και διασκέδασης και με πολύ χώρο ακόμα για αγάλματα!!

Και έτσι πάει...

2 comments:

Poppy said...

σε λίγο θα μας ενημερώσει που θα βάλει τον δικό του μια που δεν πιστεύω να αφήσει την επιμέλεια του σε κάποιον άλλον άσχετο...όπως έκανε με τόσα και τόσα...Στο καλό και να μη μας ξανάρθετε...βυθιστείτε στο σκοτάδι της μνήμης μας, όπως ακριβώς βυθίσατε μια ολόκληρη πόλη για κάμποσα χρόνια!!!

Διδάσκαλος said...

Για τον δικό του ανδριάντα poppy θα γκρεμίσει το Λευκό Πύργο και θα το τοποθετήσει εκεί!!!!!!!!!Είναι ικανός...