Monday, October 13, 2008

Η ΤΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (1)

Ο ''ΚΑΚΟΣ ''
Ο πνευματικός μας ηγέτης.Ο εκπρόσωπος του θεού στην πόλη μας. Δεν είναι ένας απλός μητροπολίτης είναι και ο εν δυνάμει υπουργός εξωτερικών της χώρας.Σου δίνει την εντύπωση ανθρώπου που γεννήθηκε για να κυβερνά σκληρά εις το όνομα του κεφαλαίου και των αριστοκρατών.Ευτυχώς, που δε γεννήθηκε άλλες εποχές, όπου κάποιοι όμοιοι του στέλναν κόσμο στην πυρά επειδή δεν πίστευαν ή αμφισβητούσαν τας γραφάς .''Μότο'' του ''θα σας κάψει ο Θεούλης''.


Και έτσι πάει...

Η ΤΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (2)


Ο ''ΖΟΡΡΟ''
Ο νομάρχης μας ο βασιλιάς Καρνάβαλος!!!Ο άνθρωπος που με την παρουσία του δίνει άλλη αισθητική και πνευματική αξία στην πόλη μας. Άντρας που ξέρει γιατί φοράει παντελόνια. Η μοναδική του ασχολία είναι να βγαίνει και να μιλάει σε τηλεοπτικές εκπομπές συνήθως χαμηλού επιπέδου, όσο περισσότερο γίνεται και ειδικά για θέματα που δεν έχουν σχέση με τον τομέα του.''Μότο του ''η γυναίκα και το κοτόπουλο θέλουν χέρι''!!!!!!

Και έτσι πάει...

Η ΤΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (3)


Ο ''ΚΟΥΚΛΟΣ''
Ο δήμαρχος μας το ομορφόπαιδό που όταν βλέπει κάμερα μέχρι και σκουπίδια μαζεύει.Θαυμάστε πουκαμισιά πίστας, γαντάκι ολοκαίνουργιο μη λερώσει και τα χεράκια του αστεία αστεία και φυσικά αφράτο προσωπάκι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς σε κλινική αισθητικής φαντάζομαι!!!Το ''μότο'' του όλα για το ''θεαθήναι''.

Και έτσι πάει...

Saturday, October 11, 2008

Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Έμαθα πως ο ωραιοπαθής μας δήμαρχος έλυσε τα πολλά και δύσκολα ομολογουμένως προβλήματά της πόλης.Έβαλε τέλος στο κυκλοφοριακό,έκανε τη θεσσαλονίκη μία από τις πιο καθαρές πόλεις της Ευρώπης,έφτιαξε πάρκιγκ,έφτιαξε χώρους αναψυχής, πάρκα και δε συμμαζεύεται. Γενικώς έφτιαξε o άνθρωπος,και έκανε την πόλη μας κοιτίδα του πολιτισμού και της ανάπτυξης!!
Και αφού λοιπόν τελείωσε με τα σοβαρά είπε να βάλει και μια αγαλματάρα του Κ. Καραμανλή στην πλατεία Αριστοτέλους.
Καλά ρε κούκλε μου,σε εικονική πραγματικότητα ζεις; Τόσα χρόνια δήμαρχος το μόνο που έκανες καλά είναι να αυτοβραβεύεσαι και να αυτοθαυμάζεσαι ως άλλος Ιούλιος Καίσαρ. Κατά τ΄άλλα άφησες την πόλη μας στάσιμη πνιγμένη στα καθημερινά της προβλήματα, χωρίς σχέδιο και όραμα. Και τώρα αποφάσισες να ολοκληρώσεις το έργο σου κάνοντας μία από τις ωραιότερες πλατείες της Ευρώπης ''μαυσωλείο'';
Δεν σου φτάνουν τα ήδη υπάρχοντα αγάλματα του Αριστοτέλη και του Ε. Βενιζέλου που στο κάτω κάτω της γραφής είναι αποδεκτά απ' όλους τους Έλληνες.
Δηλαδή όταν με το καλό σε μαυρίσουν στις εκλογές(απορώ πως σε πίστεψε ο κόσμος και σ' έβγαλε δήμαρχο) και βγει ένας δήμαρχος απ΄το π.α.σ.ο.κ, δεν πρέπει και αυτός να βάλει τον δικό του εθνάρχη(Παπανδρέου); Αν μετά βγει από το κ.κ.ε. να μην βάλει και αυτός τον Φλωράκη; Και στο τέλος τι θα γίνει η Αριστοτέλους; Δάσος με αγάλματα;
Άσε κάτω τα γλειψίματα προς τον ''ανηψιό'',και αν το΄χεις κάψα να βάλεις κάπου τον ανδριάντα του Καραμανλή να τον βάλεις στο πάρκο του ''Ξαρχάκου'', απέναντι από την διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης που επί δημαρχίας σου έγινε στέκι για πρεζόνια και για εμπόρους ναρκωτικών!!Ένα ιστορικό μέρος για τον λαό της πόλης, κεντρικότατο που κάποτε αποτελούσε τόπο συνάντησης και διασκέδασης και με πολύ χώρο ακόμα για αγάλματα!!

Και έτσι πάει...

Thursday, October 2, 2008

BYE BYE COWBOY FROM TEXAS




Λιγότερο από σαράντα μέρες μένουν και ο χειρότερος πρόεδρος όλων των εποχών για τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον υπόλοιπο κόσμο θα είναι παρελθόν.Ένας άνθρωπος που μας τρομοκράτησε λόγο του χαμηλού του I.Q.Ένας άνθρωπος μαριονέτα του κεφαλαίου που δεν υπολόγισε τίποτε στο όνομα του χρήματος!Κανένας άλλος Αμερικανός Πρόεδρος δεν νομίζω να μπορέσει να τον ξεπεράσει σε κακούς χειρισμούς(σικ)!!

Και έτσι πάει...