Thursday, May 29, 2008

ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕ ΣΑΝ ΑΣΤΡΟ ΚΟΙΜΗΣΟΥ

Σπίτι βράδυ κατά τις 9-30μμ, για Βrooklyn μεσάνυχτα δηλαδή, ακούω Πλούταρχο. Αυτά τα ωραία τα ερωτικά του. Και νιώθω μια νοσταλγία (για τα παλιά), και μια ζήλια συνάμα για τους καινούργιους εκλεκτούς του έρωτα. Για όσους έχουν το προνόμιο να ζουν στα σύννεφα. Για όσους όλο τους το είναι περιστρέφεται γύρω από κάποιο αγγελικό ή αρρενωπό πρόσωπο. Εμείς οι υπόλοιποι που τα έχουμε ξεπεράσει αυτά τα χαζά(από ζήλια το λέω) μας έχει μείνει μία λύση. Ακούγοντας Πλούταρχο ή ότι άλλο μας ξυπνά το μικρό φτερωτό νιάνιαρο να το ρίχνουμε στο αλκοόλ. Αλκοόλ μέχρι να τα βλέπουμε όλα θολά ή τρισδιάστατα(σαν τώρα καλή ώρα). Μέχρι αυτό το νιάνιαρο να μην μπορεί να σημαδέψει. Μην διστάσετε είναι δοκιμασμένη λύση απ' τον διδάσκαλο.

Τα λέμε...χικ

4 comments:

Anonymous said...

εξάλλου τα είπαμε, πίνουμε γιατί η
βότκα-πορτοκάλι έχει βιταμίνες!!!

Anonymous said...

ΠΩΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΖΩΗ ΕΕΕ...???ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΙΑΝΙΑΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ...ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΑΛΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ...ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΟΤΟ...ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ...ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ Ο "ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΚΑΡΔΙΩΝ" ΕΧΕΙ ΑΣΤΟΧΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΡΩΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΔΙΑΝΑ...
see you Master...

Διδάσκαλος said...

tsouska με αυτό το κόλπο να μην πίνω δηλαδή σκέτη τη βότκα αλλά με φυσικό χυμό πορτοκάλι ο οργανισμός μου έχει βιταμίνη C για δυο ζωές!!;Aσε που είμαι και πολύ Fit!

Διδάσκαλος said...

Δημήτρη αυτό το νιάνιαρο όταν σε πετύχει, ειδικά την πρώτη φορά θα ''πιστέψεις στο ακατόρθωτο''